U bent hier: Home » Participatie » Ouder- en Vriendenkring

De ouder- en vriendenkring (OVK)

In GO 't Krekeltje, is al jaren een oudervereniging actief. Deze kring is een zeer gemotiveerde groep die wenst mee te werken aan een goede samenwerking tussen de school en ouders. Centraal in dit alles staan steeds de belangen van de leerlingen, om hun verblijf in GO 't Krekeltje zo aangenaam mogelijk te maken !


De ouder- en vriendenkring is het hele schooljaar door actief. Het organiseren van een eetdag, schoolfeest en verschillende verkoopdagen zijn hier het bewijs van. Maar ook de medewerking en financiële ondersteuning aan het Sinterklaasfeest, Moederdag, Pasen, Halloween, etc... zijn voor de school onontbeerlijk.

De opbrengst van alle activiteiten komt uiteraard ten goede aan de school en de leerlingen. Dit alles wordt op onze maandelijkse vergaderingen besproken en voorbereid. Hier wordt op een ontspannen manier van gedachten gewisseld over allerlei zaken of problemen.                    

De OVK is toegankelijk voor alle ouders. Heb je zin om lid te worden van de ouder- en vriendenkring? Geef dan een seintje aan één van onze leden en je wordt volledig vrijblijvend uitgenodigd op de eerstvolgende vergadering.

Ouders die geen volledig engagement binnen de OVK wensen, maar wel af en toe een handje willen toesteken of meewerken aan een bepaalde activiteit, worden met open armen ontvangen.

!!! Enkele uurtjes helpen tijdens het mosselfeest, schoolfeest, enz, ook de juf of meester van je kind(eren) kan soms ook eens hulp gebruiken bij een of andere gelegenheid!