U bent hier: Home » Info » Onze school » Schooluren

Schooluren

Leerlingen naar school brengen.

's Morgens verwelkomen wij jullie vanaf 8u25. Vanaf dat moment is er een leerkracht op de speelplaats die jullie ontvangt. De leerlingen van de lagere school betreden het schooldomein langs de poort aan de parking. Ouders mogen hun kinderen begeleiden tot aan de schoolpoort of tot op de speelplaats, maar nemen dan liefst zo snel mogelijk afscheid.

Bij de kleuters worden de ouders verwelkomd via de kleuterpoort. Ouders mogen hun kind tot op de speelplaats of tot in de overdekte speelzaal begeleiden. Wij begrijpen dat afscheid nemen van jullie kleine spruit soms moeilijk is maar willen jullie toch vragen dit zo kort mogelijk te houden. Dit zowel om het welbevinden van jullie kinderen als de goede werking van de school te bevorderen.

Lesuren:
Aanvang schooldag: 8u40
Middag pauze:         tussen 12u15 en 13u35
Einde schooldag:     15u30

Nuttige tips:

• Onze school opent 's morgens om 8u25 en eindigt om 15u30. Indien deze uren voor u moeilijk liggen, kan u beroep doen op de buitenschoolse kinderopvang 't Kersenpitje van de gemeente Boom.
  • Stuur uw kinderen niet te vroeg naar school. Bij eventuele ongevallen is de school niet verantwoordelijk.
  • Enkel de kinderen die met de bus van en naar school komen, kunnen vroeger op de speelplaats.
  • Ook kleutertjes komen op tijd naar school want te-laat-komertjes missen steeds een deel van het prettig klasgebeuren en storen de klaswerking.

Leerlingen afhalen:

Na het belsignaal, leerlingen van het lagere opwachten aan de schoolpoort. De kleuters ophalen aan de klas.
Kinderen die alleen naar huis gaan verlaten de school in rijen onder begeleiding van een leerkracht.
Zo is er een rij langs de Angora-space richting Kruiskenslei, een rij richting woontoren, een rij richting A12+ oversteek en een rij van kinderen die worden afgehaald. De kinderen die per fiets naar school komen sluiten achteraan aan bij de rij die zij moeten volgen.