U bent hier: Home » Info » Onze school

Welkom in onze school... 't Krekeltje

Onze school is gehuisvest in een groene omgeving aan de rand van Boom. Het is een moderne school, met ruime en lichte klaslokalen, die de nieuwe onderwijsontwikkelingen op de voet volgt. Met veel individuele aandacht en actuele lesthema's geven wij uw kind een brede vorming. Daarenboven leert uw kind op onze school als vanzelfsprekend omgaan met andere meningen en overtuigingen. "Geen muren, geen grenzen, allemaal buren en unieke mensen" onderschrijven wij dan ook volledig.

Ons schoolteam zet zich dagelijks in om uw kind optimaal tebegeleiden.
Terecht verwacht u van onze school goed onderwijs, een respectvolle omgeving en een pluralistisch geïnspireerde opvoeding.

Als ouders draagt u de eerste verantwoordelijkheid voor de opvoeding van uw kinderen. Wij hopen dan ook dat u ze zal aanmoedigen om de gemaakte afspraken na te leven.
We hopen met u goed te kunnen samenwerken en we danken u voor het vertrouwen dat u in ons schoolteam stelt.

Visie van onze school

Nog meer weten?

Maak een afspraak en kom zeker eens langs. We maken graag tijd voor u vrij. We nemen dan samen een kijkje in de klas en maken een praatje met de leerkrachten.

Vriendelijke groeten,

Sigrid De Cnodder